Nyomtatás

Őszi lakásdekorációs tippek

Írta: Kurucz Enikő 2017. október 10., kedd 07:39
Értékelés:
(0 szavazat)

Itt van az ősz. A reggelek és az esték már hidegek. Ilyenkor a legkevésbé van kedvünk kimozdulni otthonról.

De semmi ok a szomorkodásra. Ősszel is csodálatossá varázsolhatjuk a lakásunkat, ráadásul sok pénzre sincs hozzá szükség. Mutatunk pár nagyon jó kis házi készítésű dekorációt nektek, hogy az őszi hónapok is vidáman teljenek.

Levelek minden mennyiségben

Az őszt a csodálatos színekben pompázó levelek teszik a legszebbé. Mi mással díszítenéd a lakásodat, ha nem csodás őszi levelekkel, amik a természetet is meséssé teszik. Természetesen nem arra motiválunk, hogy tépkedd le a fák leveleit, rengeteget találsz már ilyenkor egy erdei séta során a földön. Akár az asztalra is szórhatod őket, de egy üvegtálba rendezve is remekül mutatnak. Ha néhány darabot összekötve őszi csokor, vagy egy befőttes üvegre ragasztva csodás mécses is készülhet belőle. 

Tök

Az ősz másik legfontosabb dekorációs kelléke egyértelműen a tök. Nem csak halloween-kor diszítheted ezzel a lakásodat. A kisebb méretűeket az asztalodon is elhelyezheted, a nagyobb méretűeket pedig természetesen meg is faraghatod. De nem kötelező a halloween témaköréhez rahaszkodni, nyugodtan alkothatsz kevésbé ijesztő mintákat, vagy akár meg is festheted őket.

Toboz

A toboz tulajdonképpen egy aduász, hiszen minden mellett jól mutat, és nem kell kidobnod akkor sem, ha végetért az őszi időszak. Elég ha a körítést lecseréled és már kész is a karácsonyi/téli dekorációs tál. Akár üvegbe is teheted, és egy égősorral feldíszítve este is csodás látványt nyújt majd.

 

Gesztenye

Akárcsak a toboz a gesztenye is egy aduász, hiszen egy tálba kiszórva is remekül mutat. De ezeket is megfestheted, sőt ha van gyerkőc a családban, akkor gesztenye figurákat is készíthettek együtt.

 

Koszorú

Nem csak karácsonykor, hanem ősszel is lehet koszorút akasztani az ajtóra. Az elkészítéséné pedig rengeteg lehetőség közül választhatunk, kerülhet rá minden, ami ilyenkor kint a természetben megtalálható.

Képek: pinterest

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 725 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 10., kedd 11:19

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.