Nyomtatás

Így lesz az árva kutyusokból címlapsztár

Írta: Kurucz Enikő 2017. július 19., szerda 10:09
Értékelés:
(0 szavazat)

A lengyelországi Po Psu Ta Moda egy egészen új, kreatív, ötletes kampány keretében hívta fel a figyelmet árva kutyusokra.
 Lássuk be, hogy a menhelyen vagy az internetes fotókon ezek a kutysok nem annyira fogják meg az embereket. Így most az alapítvány arra törekedett, hogy a gazdijelöletek megtaláljak az utat ahhoz, hogy a kutyusokban rejlő kedvesség, szeretet és kötődési vágy láthatóvá váljon.

A kampány kitalálói ezért egy igazi hamisítatlan átalakító napot tartottak a kiválasztott kutyusoknak. Mint egy igazi wellness hétvége. Volt fürdőzés, fodrászkodás, hosszas kényeztetés. Majd pedig elkészítették velük a divatvilág leghíresebb címlapfotóit.Nem kisebb sztárok mellett kaptak helyet a kutyusok, mint Gwyneth Partlow, Pharell Williams, Rita Ora, Sarah J. Parker
. A fotók pedig a vártnál is nagyobb sikert hoztak. Feldobták az egyébként egysíkú, szürke és szomorú gazdikeresős fotók világát. Az internet és a sajtó is rajong a fotókért, és természetesen a hatás sem maradt el.

A címlapokon szereplő kutyusok mindegyike gazdira talált, és még jó páran a szervezet menhelyéről.


 

 

lifebuzz

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 354 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. július 19., szerda 10:28

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.