Karácsonyi ajándék horoszkóp

Írta: Tóth Erika
Értékelés:
(0 szavazat)

Ha nem tudsz dönteni, hogy mit is ajándékozz szeretteidnek, kedvesednek, barátnődnek, az ajándék horoszkóp talán segít a döntésben. 

Nyilas (november 22 – december 21)

A Nyilas jegy szülöttei impulzívak és optimisták. Az agyuk a gondolatuk állandóan forog, zakatol, mindig törik valamin a fejüket. Állandó mozgásban vannak. Kiváló ajándék lehet egy filozófiai könyv, vagy bármilyen izgalmas túrához kapcsolódó ruházat vagy eszköz. Nagyon boldoggá tennéd ha egy szuper utazással, márkás bőröddel, távoli országról szóló izgalmas könyvvel vagy egy gyönyörű fényképalbummal, esetleg egy trendi ruhával leped meg, de szívesen kapna egy szép dísztárgyat is. A nyilas színe a narancssárga.

Bak (december 22 – január 20)

A Bak jegyében születettek családcentrikusak türelmesek. Otthonukban szívesen látnak képzőművészeti tárgyakat, így egy szép családi fotóalbum, kerámiatárgy, vagy olyan könyv, amely a hobbijához kapcsolódik. Örömet okozhatsz egy szép karórával is, de figyelj, hogy ne legyen túl divatos, mert a hagyományos, nem feltűnő, klasszikus dolgokat kedveli. Meglepetést szerezhetsz egy kézműves ajándékkal is, amely az otthonát díszíti vagy esetleg az öltözetét kiegészíti. Pl. egy táska. Az elegáns tollkészlet, hozzá egy határidőnapló, vagy bármilyen értékálló tárgy természetes anyagból boldoggá teszi. Az ezüst kiegészítők a kedvencei. Kedvelt színe fekete.

Vízöntő (január 21 – február18.)

Utazás kedvelő, szereti a különös, néha megdöbbentő öltözéket és minden, ami az elektronikával kapcsolatos. Bármilyen elektronikával kapcsolatos ajándéknak örül, de ha megleped egy extravagáns ruhadarabbal, vagy extrém sport kipróbálására is alkalmat teremtesz, igazi meglepetést kap. Kedveli a legújabb divatot, akár még olyat is, ami megbotránkoztató, különleges. Bármi lehet az ajándék, ruha, ékszer, lakberendezési tárgy, de fontos, hogy az ajándék dísztárgy anyaga kő vagy fém legyen. Örömég lelné olyan konyhai eszközökben is, mely az egzotikus országokat idézi (pl. wok), pláne, ha hozzávaló receptkönyvet is mellékelsz. Leginkább az egzotikus, vagy technikai újdonságokról, felfedezésekről szóló könyveket kedveli. Férfiaknak az autókról szóló könyvek lesznek jók.

Halak (február 19 – március 21.)

Érzékeny művész lelkek, vad extrém fantáziával. Bármilyen ajándéknak örülnek ami meglepő számukra. Lehet az képzőművészettel foglalkozó könyv, vagy album az biztosan kedvére lenne. Nyugalmat árasztó lakberendezési tárgy, vagy bonzaj fa, akár spiritualitással, lélekkel kapcsolatos könyv. Kedvelik a vízi sportokat. Jó ajándék egy fantasztikus könyv, valamilyen vízis sporthoz kapcsolódó eszköz, de lenyűgözheted egy masszázsbérlettel vagy egy wellness hétvégével is. Kellemes ajándék egy meditációs CD, illatgyertyák. Szívesen visel kényelmes puha ruhát és finom vastag zoknit. Kedvelt színe az ibolyakék. A férfiak kedvelik a finom italokat.

Kos ( március 22 – április 20.)

Nem könnyű egy Kosnak meglepetés ajándékot választani, hiszen olyan energikus, mozgékony, nem egy lassú típus. Aki nem szeret egy helyben ücsörögni, annak nem ajándékozunk csokoládét, vagy CD-t, vagy ízléstelen giccses dísztárgyakat. Keress olyan ajándékot, amelyben igazán örömét leli majd. Gondolj az energikusságára, mozgékonyságára. Kiváló ajándék számára a kondibérlet, lépésszámláló, ha bicajozik a kilométerszámláló, de egy klassz sporttáska vagy téli túrákhoz kapcsolható felszerelés. De adhatsz neki olyan dolgot is, amellyel kipróbálhatja merészségét. Elégedet lehet bármilyen sporteszközzel leped meg. Örülne az illatgyertyáknak, füstölőknek, aromalámpának, kerámiának, szőr, bőr, csont tárgyaknak. A férfi a barkácskészletnek örülne a legjobban. Színe a vörös. 

Bika (április 21 – május 22)

A Bika szülöttei nem szeretik a fölösleges és hasznavehetetlen ajándékokat. A Bika nő érzéki és gyakorlatias, praktikus, szereti a finom ételeket, és a hasznos ajándékoknak örülne a legjobban. A háztartási konyhagépek, melyek segítheti a munkáját, vagy egy jó szakácskönyv, mellé különleges fűszerek. Ami szép, de fölösleges nem aratna sikert. Az érzékiségére hathatsz, ha valamilyen könnyű, kényelmes és kellemes tapintású anyagból készült ruhát ajándékozol. A divatról szóló könyvek is lenyűgözik. de kedvelik a kozmetikai cikkeket és dekorációs kellékeket is. Kedvelt színe a rózsaszín. A Bika férfi lételeme a pontosság, ezért szívesen venné, ha kapna egy karórát. Örül ha kedvelt zenéjének CD-jét kapja, vagy építészetről szóló könyveknek.

Iker (május 12 – június 21.)

Az iker nők és férfiak sok mindennek örülnek, széles az érdeklődési körük, így igen nehéz a választás. Bármilyen technikai dolog érdekli őket. Lehet az mobiltelefon. tablet, laptop stb. biztos, hogy sikert arat. Szeret fotózni, ezért a fényképezőgép vagy egy szép könyv, amely a világ legszebb és legkülönbözőbb helyeit mutatja be. A sok apró ajándéknak is örül, nem kell egy nagyot venni, jó lesz a sok kis apró is. Amennyiben kis meglepetéseknél dönt, biztos sikere lehet egy jó CD-nek amelyről a kedvenc zenéje szól, kedvenc énekese énekel. Társasjáték, kártya, lexikon, tudományos könyv, bővítheti az ajándékozási listán szereplő lehetőséget. Állandóan szervezkedik, mindig időszűkében van. Hogy minden flottul menjen meglephetjük egy telefonregiszterrel. A férfinak kiváló minőségű borral is kedveskedhetünk. Kedvelt színe a sárga.

Rák ( Június 22 – július 22.)

Általában szeretik a családi és személyes emlékeket, a barátságos otthont. Romantikus alkatúak. Olyan ajándék okoz kellemes meglepetést, ami emeli a kellemes hangulatot és látványt, amely mellett lehet ábrándozni. Ez lehet egy szép ízléses hangulatos dísztárgy, amivel otthonát díszíti. A nehézkes dolgokat nem kedveli, de egy romantikus CD film vagy zene biztosan örömére lenne. Szívesen elmenne egy jó koncertre is. Nagy örömet szerezhetsz egy szép fényképalbummal is, melybe közös fotóitokat teheti. A Rák férfiak kedvelik az ezüst ékszereket vagy bármilyen gépet, az ezüst ékszer vagy szép toll melybe vésethetsz valami személyeset, kiváló ajándék.

Oroszlán ( július 23 – augusztus 22.)

Szeretik a társas összejöveteleket. Közel áll hozzá a szerencsejáték, Kedvelik a hivalkodó és drága holmikat, egyedi ékszereket, díszes brosst, parfümöket, ruhákat, cipőket, táskákat, és a drága lakberendezési tárgyak is közel állnak a szívéhez. Vásárolhatunk szép könyvet, vagy valamilyen dísztárgyat. Mindenesetre figyelj, hogy minden szépen varázslatosan legyen csomagolva, a csomagolás csillogó legyen és egyedi. Az Oroszlán szülöttei szívesen mennek színházba is.

Szűz (augusztus 23 – szeptembert 22.)

Állandóan bővítik tudásukat, igazán jó képességük van a dolgok szervezéséhez. A klasszikus stílus kedvelői. Lakásukat különböző tárgyakkal, kiegészítőkkel teszik otthonossá. Kellemes meglepetés számukra egy igazán jó könyv, amelyből a tudását gyarapíthatja, de egy jó CD vagy DVD film, zene, koncertfelvétel, vagy egy finom parfüm is boldoggá teszi. Ajándék lehet számára még a különböző kiegészítők a ruházatukhoz, például ékszer. Szép ízléses csomagolású legyen az ajándék, mert ez is fontos. Testi lelki egyensúly formába tartására egy erobikbérletnek is biztosan örülne. Egy jó könyvkülönlegesség, kertészettel kapcsolatos könny, kozmetikai ajándékcsomag, virágmintás lakás kiegészítők közül lehet válogatni.

Mérleg ( szeptember 23 – október 22.)

Szereti a szép ízléses tárgyakat, szép zenét, ékszert. A Mérleg szülöttei kedvelik a művészeteket. Ha ajándékot kap, nem az a fontos, hogy mennyire drága, inkább az, hogy szívből adják. A Mérleg nőnek legyen gondosan, szeretettel megtervezett szép dolog az ajándéka, pl. szép lakberendezési tárgy, amely feldobja az otthonát, divatos ruha, apró ékszer, zene CD. Giccses, bóvli dolgot ne válassz! Lehet egy művészien megformált pohárkészlet, vagy művészeti album, esetleg könyv, de egy szépen gravírozott toll is boldoggá teszik. A Mérleg férfi örül egy ízléses nyakkendőtűnek, irattartónak, pénztárcának, névjegykártyatartónak stb. Mindketten színház és koncert kedvelők és a jó bort sem vetik meg.

Skorpió (október 23 – november 21.)

Nem beszélnek szívesen a családi életükről. Titokzatosak. Szeretik otthonukban a hangulatos családias légkört és az üvegből készült dísztárgyakat. A Skorpió férfiak minden titokzatos, rejtélyes dolognak örülnek pl. napszemüveg, egy jó könyv, amely lehet krimi vagy izgalmas romantikus regény is. Egy szépen gravírozott toll is boldoggá teszi. A Skorpió nőnek örömet szerezhetsz, egy feltűnő ékszerrel, mert ezzel dobják fel az amúgy egyszerű ruhadarabjaikat. Örülne az illatgyertyáknak, füstölő szettnek, filozófiához kapcsolódó könyvnek, üvegből készült dísztárgynak. Szívesen fogadná az ezoterikához kapcsolódó eszközöket, pl. grafológiai könyv, inga.

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 1857 alkalommal

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akiket bizonyos országokból kitiltottak

  A legnehezebb dolog a világon híresnek lenni. A hírességek gyakran még könyveket is írnak, hogy elmondják, milyen nehéz az életük.

  Bővebben
 • Szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

  Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne,

  Bővebben
 • Golden Globe a #MeToo jegyében

  Az idei Golden Globe ünnepség jóval több volt, mint egy nagyszerű filmes díjátadó a Hollywoodban elterjedt szexuális zaklatási botrány miatt.

  Bővebben
 • Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

  Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya /Arany Glóbusz/, Az ördög Pradát visel /Arany Glóbus-jelölés/), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora

  Bővebben
 • Ezek Meghan Markle újévi fogadalmai

  Meghan Markle számára 2018 élete egyik legjelentősebb éve lesz. Az amerikai színésznő feleségül megy Harry herceghez, ami által a világ

  Bővebben
 • Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel

  Amikor felkérték Matt Damont a Kicsinyítés című film főszerepére, gyanakodva sandított körül: a kamerákat kereste, mert azt hitte, át akarják

  Bővebben
 • Ezt kívánja a rajongóinak karácsonyra Király Viktor

  A népszerű énekes gőzerővel készül karácsonyi lemezbemutató koncertjére, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.