Indián horoszkóp

Írta: Tóth Erika 2017. október 01., vasárnap 07:00
Értékelés:
(0 szavazat)

Amerika őslakosai az indiánok voltak. Sok mítosz és legenda született, amelyekben a főszerepet elsősorban az állatok játsszák. Az indián törzsek szerint az emberek az állatok és a növények lelke között egyensúly van. Az indián hitvilágukat horoszkóp is erősíti, a csillagjegyek olyan állatokhoz kapcsolódnak, melyek ősidők óta jelen vannak az életükben. 

Az állatok viselkedését a természetben hosszú ideig figyelték. Erre a megfigyelésre alapozva készül az indián horoszkóp. Csillagjegyed megmutatja, hogy mi jellemző rád az indián horoszkóp szerint.

Sólyom március 22. – április 20.

A sólyom szülöttjei dinamikusak, gyorsak, figyelmesek és bátrak. Jellemző rájuk, hogy bármennyire hajszolt is az életük, a munkájuk a figyelmük sosem lankad. Minden adódó lehetőségre lecsapnak. Nem engedheti meg magának, hogy elnézzen a dolgok mellett, mert esetleg az élete függhet figyelmetlenségétől. Minden feladatot felvállal a legkisebbtől a legnehezebbig. Ritkán pihen, folyamatosan dolgozik, tele van életerővel, energiával. Szereti a szabadságot, a kötöttséget nem viseli el. Pontos, jó munkaerő. Negatívuma, hogy időnként meggondolatlan és tapintatlan. Szerelme egyik percről a másikra változhat. Könnyen szerelembe esik, de ugyanolyan könnyen ki is hűl a tűz. A Sólyom szülöttjét nem lehet magunkhoz láncolni, meg kell hagyni a szabadását, de éberen kell figyelni rá, nehogy másnál landoljon. A Sólyom párjának nincs könnyű dolga. Nem bírja elviselni, a féltékenységi jelenteket, ezért lehet, hogy elmenekül a kapcsolatból.

Hód április 21. – május 22.

A Hód szülöttjére jellemző, hogy minden megszokott dologhoz ragaszkodnak, nem szeretik a változásokat. Becsületes, megbízható emberek. Fontos számukra a biztonság, a kényelem és a szabályok betartása. Kerüli a kockázattal járó dolgokat, eseményeket. Mielőtt belekezd valamibe alaposan átgondolja. Ha azonban valamit elkezd, azt biztos, hogy be is fejezi. Nagy a kitartása és akaratereje, de legalább ennyire korlátolt és makacs is. Nehezen viseli a kapcsolatában. ha a párja nem úgy viselkedik, ahogyan kell. Rosszul esik, ha nem számíthat a párjára, ilyenkor legtöbb esetben inkább az egyedüllétet választja. Ha párja mindenben mellette áll, és megteremti a harmóniát, akkor hosszú párkapcsolatra számíthatnak.

Szarvas május 23. – június 21.

A Szarvas jegyben születettekre jellemző a kíváncsiság, a gyorsaság, energikusság. Kíváncsiságától hajtva minden felkelti érdeklődését, nyitott az új dolgokra, de nehezen tudja elfoglalni magát. A társaságban nagyon jól érzi magát, könnyen barátkozik. Párkapcsolatban viszont nem bírja a kötöttséget, ha még is van párja, nem lehet korlátozni. Kitartása gyenge, a véleményét is könnyen megváltoztatja, mindemellett minden helyzetben jól megállja a helyét. Az élet minden területén, így a szerelemben is vezérli a kíváncsiság. Úgy gondolja, hogy a szerelme legyen olyan szinten mint ő szellemileg, érzelmileg és intellektuálisan is. Tudjon neki mindig újat nyújtani. Szereti a változatosságot, szeret flörtölni és szórakozni.

Harkály június 22. – július 22.

Önfeláldozó, kitartó, mindent komolyan vesz. Nem kenyere a kicsapongás, a flörtölés. Nem szereti a pontatlanságot. Ha belekezd egy feladatba azt komolyan és pontosan végre is hajtja. A párkapcsolatban is kitartó. Párjára találva ragaszkodó, kitartó, sosem csalná meg a kedvesét. A családjáért mindenre képes. Nem törődik a saját érdekével a másik ember fontos számára. Mindent úgy tervez, ötleteit úgy valósítja meg, hogy az a kedvesének, családjának jó legyen. A párkapcsolatban ha kialakul a harmónia, tökéletes, boldog pár lesznek. Amire mindig figyelni kell, a túlzott érzékenysége, mert ha megbántódik szeszélyessé válhat.

Lazac július 23. – augusztus 22.

A Lazacokra jellemző a magabiztosság, a bátorság. Nem siklik át mások véleményén. Kerüli a konfliktushelyzeteket. Az anyagiak egész életében szerepet játszanak. Nagyvonalú és igen jó szívű. Vezető típus, mert a céljait tűzön-vízen átviszi, sosem adja fel. Szabadságvágya óriási, a korlátozásokat nem viseli el. Ha túl jól mennek a dolgok nagyon büszke magára, ha kedvezőtlenül alakulnak, akkor a jelleme arrogánssá válhat. A szerelemben senkire nem hallgat csak a szívére. Ha párja a kedvében jár, ő bármit megtesz érte. Nem könnyű azonban a párjának lenni, mert igen magasra állítja a mércét. Olyan társat keres, aki mindenben tökéletes.

Barna medve augusztus 23. – szeptember 22.

Nem szereti a váratlan dolgokat, eseményeket. Élete tervszerűen folyik, előre meghatároz minden tevékenységet. Kötelességeit mindenképpen teljesíti, de csípős nyelve és hajlíthatatlanága gyakran kellemetlen helyzeteket eredményez. A párkapcsolataiban megfontolt, akkor cselekszik, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje. Sokszor félreértik zárkózott magatartását, pedig türelemmel ki lehet várni, hogy megnyíljon. Ha valakinek kitárja a szívét, akkor egy életre szóló barátot, társat szerezhetünk, aki mindenben mellettünk áll, képes mindent megtenni értünk.

Holló szeptember 23. – október 22.

A magányt nem szenvedheti, állandóan baráti társaságra vágyik, kedveli az összejöveteleket, a társtalanság számára elviselhetetlen. Állandóan maga mellett akarja tudni a társát, barátait függetlenül attól, hogy most éppen nem érnek rá. A társas életben előtörnek zsarnoki tulajdonságai, önző. A Holló sok esetben előbbre valónak tartja a kedvteléseit, mint a barátait, de azért végül visszatér a barátaihoz. Párkapcsolatában minden esetben béketűrő és kompromisszumképes, a személyes kapcsolatokban a vitatkozás, veszekedés számára elfogadhatatlan. Nagy hibája, hogy hiszékeny és sok esetben képtelen dönteni. Jó tulajdonsága, hogy fejlett tárgyalóképességgel rendelkezik és együtt tud tevékenykedni másokkal.

Kígyó október 23. – november 21.

Aki a Kígyóval kerül kapcsolatban olyan, mintha parázson járna. A vele kapcsolatba kerülő személyekkel rendkívüli eljárásai vannak, amelyek lehetnek akár értelmetlenek is. A mellette állónak erős idegzetre van szüksége, hogy időnként elviselhetetlen megnyilatkozásait kibírja. Érzelmi élete, kedélyállapota rendkívül hullámzó. Életvitelére jellemző az elszántság, a végsőkig képes harcolni bármiért az életben. Keresi az újat, nem híve a konzervatív formáknak. Minden körülmények között feltalálja magát, ezért a környezete felnéz rá. Tudományos érdeklődése kettős, mert jó érzéke van a materiális tudományokhoz is, de hajlik a miszticizmus felé is. Ehhez rendkívül jó képességekkel rendelkezik. Hirtelen megnyilvánulásai vannak, heves kitörésekkel körítve, az övével ellentétes véleményeket képtelen elfogadni, nem törekszik megegyezésre. Mindig azt mutatja, hogy ő győz még akkor is, ha valamilyen elképzelését nem tudja érvényre juttatni.

Bagoly november 22. – december 21.

Szereti a veszélyt, az izgalmat, mindent, ami az adrenalin szintjét megemeli. Csak magában hisz. Gondolkodás nélkül beleugrik veszélyes dolgokba is. Gyűjti a tapasztalatokat, mindent kipróbál, amelyről úgy gondolja, hogy gyarapíthatja tudását. Érdeklődése a tárgyak, dolgok iránt csak pillanatnyi fellángolás, hamar megunja őket. Mindennek a jó oldalát keresi és látja. Nem csak a munkában ilyen, hanem a párkapcsolatban is. Kezdeményező, szereti a flörtöt. A párkapcsolat fejlődésében tett ajánlatát (eljegyzés, házasság) ő kezdeményezi, de amint átgondolja hogy az a szabadságának korlátozását is jelentheti, megbánja elhamarkodott lépését. Nehéz bekötni a fejét, mert a szabadságvágya mindennél erősebb.

Lúd december 22. – január 20.

Elsősorban a kitartása, tervszerű élete, komolysága, sokoldalúsága elismerésre méltó. Hatalmas energiáját jól osztja be, semmit sem csinál hirtelen fellángolásból. Először gondosan tervez, nem vállalja a kockázatot, a helyzetet mindig megfelelően értékeli. A Lúd minden lehetőséget, körülményt pontosan számba vesz, ezért sokan mogorvának, szigorúnak tartják. A tervezés a fő erőssége, amely során magas ívű pályát is befuthat. Ha valaki olyan párt keres, aki feltétlenül kitart mellette, annak a Lúd lehet a párja. Nehezen nyitja meg a szívét, de a páros élet követelményeit is komolyan veszi. A Lúd mellé türelmes pár szükséges, mert időnként érzelme fagyosnak tűnik. Megéri türelmesnek lenni, mert a Lúd, ha igazán megszereti a párját, egész életre biztos támaszra lel benne, aki védelmet és biztonságot nyújt.

Vidra január 21. – február 19.

Életerőtől duzzadó, meglepő dolgokra képes. Mások előtt képes úgy célba érni, hogy ezt csak akkor veszik észre, amikor már ott van. Ebben nagy mértékben segíti fürgesége. Nagyon szereti, ha az adrenalin szintje az egekbe szökik, ezért még őrültségekre is képes. Ötlet ember, akinek nem kenyere a nyugalom, ritkán talál olyan eszmére, amiért feltétel nélkül megtesz mindent. Környezetét állandóan javítani akarja. Nem bírja a tétlenséget. Mindennapi megnyilvánulásaiban jókedvű és az esetek többségében gyorsan talál megoldást mindenre. A Vidra nem szereti lekötni magát egy személy mellett. Legfontosabbnak mindig a szabad életet tartja. Szereti váltogatni szerelmi partnereit, de elvárja a párjától, hogy ezt elnézze neki, mert szerinte szükség van a változatosságra. Nem szereti a szoros kapcsolatot, innen az első alkalommal elmenekül.

Farkas február 20. – március 21.

A Farkas életfelfogásának lényege az ellentét, egyszer végtelenül bátor, máskor érthetetlenül gyáva. Erős érzelmi élete van, könnyen hajlandó mások segítségére sietni. Érzelmeit nem tudja kimutatni, fél a megbántástól. Megérzései megbízhatóak, minden kívülről jövő hatásra azonnal cselekszik. Időnként meggondolatlanul bánik párjával, társaival szemben. Ilyenkor magányra van szüksége, hogy feldolgozza a történteket. A Farkas akkor érzi jól magát, ha párjának mindent megad, ha azt boldognak látja, de ehhez elegendő időt kell hagyni neki. A Farkas csak azt szereti, aki kiérdemli bizalmát szerelmét, de akkor a párjától elvárja, hogy romantikus, gyengéd legyen hozzá. A Farkas hajlamos kisebb füllentésekre, de aggodalomra nincs ok, mert érzelmi beállítottsága szilárd. Sosem hagyja el, akit egyszer megszeret. Hűséges típus.

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 730 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 01., vasárnap 08:19

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akiket bizonyos országokból kitiltottak

  A legnehezebb dolog a világon híresnek lenni. A hírességek gyakran még könyveket is írnak, hogy elmondják, milyen nehéz az életük.

  Bővebben
 • Szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

  Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne,

  Bővebben
 • Golden Globe a #MeToo jegyében

  Az idei Golden Globe ünnepség jóval több volt, mint egy nagyszerű filmes díjátadó a Hollywoodban elterjedt szexuális zaklatási botrány miatt.

  Bővebben
 • Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

  Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya /Arany Glóbusz/, Az ördög Pradát visel /Arany Glóbus-jelölés/), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora

  Bővebben
 • Ezek Meghan Markle újévi fogadalmai

  Meghan Markle számára 2018 élete egyik legjelentősebb éve lesz. Az amerikai színésznő feleségül megy Harry herceghez, ami által a világ

  Bővebben
 • Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel

  Amikor felkérték Matt Damont a Kicsinyítés című film főszerepére, gyanakodva sandított körül: a kamerákat kereste, mert azt hitte, át akarják

  Bővebben
 • Ezt kívánja a rajongóinak karácsonyra Király Viktor

  A népszerű énekes gőzerővel készül karácsonyi lemezbemutató koncertjére, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.