Nyomtatás

Heti horoszkóp: 2017. 06. 26 - 07. 02.

Írta: Földing Katalin 2017. június 26., hétfő 09:50
Értékelés:
(0 szavazat)

A Nyilasokra munkahelyi szerelem vár, az Ikrek pedig olyasmit is megtesznek szerelmükért, amire korábban nem is gondoltak volna. A Bikák elégedetlenek, a Szűzek pedig utazzanak tengerpartra, ott találhatják meg a szerelmet. 

 

Kos: 03.21. - 04.20.

Az Uránusz a Kos jegyében próbára teszi az alkalmazkodó képességedet, a Szaturnusszal pedig kedvező fényszöget alkot. Ne akarj egyszerre mindenkinek megfelelni. Ha nem tanulsz meg nemet mondani, az előbb-utóbb idegkimerüléshez fog vezetni. Próbáld meg elfogadni azt is, ha neked mondanak nemet. A társkapcsolatodban és a munkádban egyaránt nyomaszt a túl sok elvárás és kötelesség. Hidd el, a magány, az üres semmittevés ennél sokkal rosszabb lenne. Relaxációval, jóga légzéssel nyugalmat tudsz teremteni magadban.

Bika: 04. 21. -05. 20.

Nehéz időket élsz meg mostanában. Hiányzik a harmónia, nem vagy megelégedve magaddal. A karriered érdekében ideje lenne lépned, többre is képes vagy, mint amit most mutatsz magadból. Itt nem a több munkáról lenne szó, inkább felelős pozíció vállalásáról. Testi és lelki megtisztulásra vágysz egyaránt. A Vénusz segíthet leadni a felszedett párnácskákból. Érdemes lenne orvossal és dietetikussal is konzultálnod, hogy a felhalmozott méreganyagoktól meg tudjál szabadulni. A nyirokrendszer masszázsa ebben segítségedre lehet.

Ikrek: 06. 21. - 07. 21.

Tanulmányozd a gyógyfüveket, most bőven ellát velük a természet. Az így elsajátított információkat akár azonnal kamatoztathatod a környezetedben. Most még olyan dolgokat is megtennél a szerelemért, amit korábban nem is gondoltál volna magadról. Lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akire korábban rá sem néztél volna.

Rák: 06. 22. - 07. 22.

A Mars és a Plútó oppozíciója nehéz csatározásokat jelez a párkapcsolatodban. Talán, ha közös célt tudtok kitűzni magatok elé, akkor véget érnek a küzdelmek. Ha az idősebb generációhoz tartozol, gondold át, milyen gondot veszel a hátadra. Nem ártana a türelmet gyakorolni, nehogy a fejedre koppintsanak csillagaid. Figyelj a lábad elé! Most nagyobb a törésveszély!

Oroszlán: 07. 23. - 08. 23.

Hétfőn és kedden a Hold az Oroszlán jegyében tartózkodik, egy hirtelen felindulást követően szinte azonnal cselekszel, és hipp-hopp, már is utazol a pároddal. Szép élményekkel lesztek gazdagabbak. A hasfájást sem kerülöd el, ha az evésben nem tartod be a mértéket! Ha diétázol, most ebben a Merkúr bolygó is támogat. A tested elsavasodásával és vizesedéssel küzdhetsz. Igyál friss csalán teát, akár kúraszerűen! Három héten keresztül, majd ugyanennyi szünet és ismételd újra meg.

Szűz: 08. 23. - 09. 22

A héten a jegy uralkodó bolygólya a Merkúr együtt áll a Marssal. Sportra, edzésre kiváló idő, az Uránusz hatása is támogató. A szerelem igazi mélységét akkor élheted meg, ha valamilyen távoli ország tengerpartján töltitek. A Szaturnusz hatására a hegyek is szóba jöhetnek. Ebben az esetben légy óvatos és mindig figyelj a lábad elé. Nagy a botlás veszélye! A pihenés, a kikapcsolódás a lényeg. Minél távolabb vagytok az otthontól, annál jobb.

Mérleg: 09. 23. - 10. 22.

A Mérleg jegy uralkodója, a Vénusz, a Szaturnusszal alkot kedvező fényszöget. A szépségápolásnak igen kedvező ez a konstelláció. Most érdemes a kozmetikusodat felkeresni. Ez a hét a plasztikai műtétekre is kedvező. A gyógyulási idő is lerövidül. Nem jó időszak, ha hajlamod van visszérbetegségre. Végre olyan társsal élsz együtt, akivel igazán harmonikus a kapcsolatod.

Skorpió: 10. 23. - 11. 21.

A Skorpió jegy uralkodója, Plútó, a lehető legkedvezőbb fényszög kapcsolatban áll a Vénusszal. Igazán akkor tudod megélni a szerelmet, ha most egy kisseb utazásra tudnál menni a kedveseddel. Ha gyerekkel utaztok, akkor is szakítsatok pár órát magatokra. Új lehetőségek jöhetnek számodra az elkövetkező időszakban. Az új helyzet nem kis feszültséggel fog járni. Ha még nem végeztél agykontroll vagy bármilyen meditációval kapcsolatos tanfolyamot, most igen aktuális lenne, hogy kezelni tudd ezt a nehéz időszakot. Meg kell tanulnod elengedni dolgokat, helyzeteket, még akkor is, ha az igen fájdalmas.

Nyilas: 11. 22. - 12. 21.

Valamilyen kisseb beavatkozást mutatnak a csillagok ezen a héten. Talán időszerű lenne felkeresni a nőgyógyászodat, ha régebben voltál rákszűrésen. A negyven év feletti férfiak részére is időszerű lehet egy prosztata vizsgálat. A csípő körüli fájdalmak és az ízületi kopások bizony jellemzőek lehetnek. Mindenre találsz megoldást! Egy munkahelyi szerelem van kialakulóban: - vigyázz, nehogy túlságosan elragadjon ez a szenvedély. Tartsd kordában az érzelmeidet! Szerencsére tudod, mikor kell felvenni az álarcot, már van gyakorlatod benne. Bizony, ez nagy segítségedre lehet!

Bak: 12. 22. - 01. 20.

A Hold diszharmonikus fényszögével indul a hét, ez szinte megbetegít, mert nem tudod érvényesíteni az akaratod. Próbáld meg levezetni a dühödet, különben az epéddel lehetnek gondok. A savtúltengés jellemző lehet, ezért minél előbb kezdj el lúgosító zöldségeket, gyümölcsöket, gyógyteákat fogyasztani. Sokat segítene, ha a felgyülemlett feszültséget az előbbre jutásod érdekében használnád. Lehet, hogy ennek a társad még nem tud örülni, de majd fog, amikor az anyagi hasznát már látni véli. Ugyan megint sikerült a világot magad ellen fordítani, ám ez nem tart sokáig, csupán átmeneti állapot.

Vízöntő: 01. 21. - 02. 19.

A hét első napjaiban a Hold a kapcsolat házán halad át. A kedvesed mérhetetlen nagy szerelemmel fordul feléd. Talán az idegeskedés lehet a legnagyobb ellenséged ezen a héten. Sajnos a nyugtalanító eseményeket nem lehet megállítani, de a lényeg az, hogy adj időt magadnak a kikapcsolódásra, pihenésre. Egy kutyus sokat segíthet ebben. A séta a szabadban megnyugtatja az idegeidet!

Halak: 02. 19. - 03. 20.

A növő Holddal a te erőd is egyre nő. A feszültség lassan oldódik. Természetesen ugyanolyan elkötelezett vagy, de mégis lazábban tudod kezelni a dolgokat. Szerencsére jó helyzetben vagy és a sorsod is rendben van. Inkább alkalmazottként érzed jobban magad. Talán így nyugodtabb a helyzeted most. Bárkit az ujjaid köré csavarhatsz. A szívedre leginkább akkor figyelsz, ha a stressztől megkíméled magad.

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 561 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. június 26., hétfő 10:13

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.