Nyomtatás

Arab horoszkóp

Írta: Tóth Erika 2017. május 01., hétfő 04:43
Értékelés:
(0 szavazat)

Az élet tele van küzdelemmel, harccal, ezért az arab horoszkóp nem állatjegyekben határozza meg a születési időpontokat, hanem fegyverjegyekben. Az arab fegyverjegyek megmutatják, hogy hogyan védd meg magad a támadásokkal szemben, melyet a sors mér rád. A születési dátumok azonosságot mutatnak a nyugati horoszkópokkal. Nézzük mit tudhatunk meg az egyes fegyverjegyben születettekről, milyen taktikát alkalmaznak, ha védekezniük kell valakivel, valamivel szemben?

Parittya január 21. – február 18.

A parittya nem a közelharc fegyvere, messzire ható eszköz. Éppen ezért, ha valakivel fel kell venned a harcot, azt nem szemtől-szembe teszed. Nem személyesen vívod meg a harcot, vannak erre cinkosaid, akikkel elvégezteted a kellemetlen munkát. Mindezt úgy éled meg, hogy senki sem veszi észre érzelmeidet, tekinteted nem árul el és senki sem tudja, hogy mit gondolsz. Ha lehull az álarcod, a felszínre kerülő érzelmek ellenséget és barátot egyaránt meglep.

Fejsze február 19. – március 20.

Számodra a fejsze elsősorban nem támadó fegyver, - bár annak is megfelel- inkább a hétköznapi munkavégzés eszköze. Te nem vagy támadó típus, inkább védekezel, nem szereted az erőszakot, inkább tűrsz. A türelem embere vagy, de nálad is elszakadhat a cérna egyszer, ha már nem bírod tovább. A véleményedet nem rejted véka alá, őszintén szemtől-szembe kiállsz az igazad mellett.

Tőr március 21. – április 20.

Olyan ember vagy, aki önfejű, nem hétköznapi, jól tudsz lavírozni, kombinálni, saját érdekeidet érvényre juttatni. Kiváló a diplomáciai képességed. Mindig megszerzed a meghatározó információkat, de ezeket nem használod rossz célra annak ellenére, hogy sokan ellenségként tekintenek rád. Rosszindulatú támadásnak lehetsz kitéve, ezért ebben a helyzetben olyan veszélyes tudsz lenni, mint a tőr, ami egy ügyes ember kezében nagy hatású fegyver lehet.

Buzogány április 21. – május 21.

Érdekeidet minden körülmények között megvéded, ha javaidat veszélyben látod, olyan erővel támadsz, hogy szinte mindent elpusztítasz magad körül. A Buzogány jegyben születettek kemény emberek, akikkel nem lehet alkudozni. Érdekeihez mindig ragaszkodik és akár a lemondás árán is képes a végsőkig harcolni. Meging adhatatlan ember.

Csillag május 22. – június 21.

Te vagy az, aki a végsőkig kitart, képes vagy olyan helyzeteket, eseményeket győzelemre fordítani, ami már a vereség szélén áll. Képes vagy teljes mértékben átlátni a helyzeteket, ezt köszönheted kreatív és rugalmas gondolkodásodnak, alkalmazkodó képességednek. Ténykedésedet képes vagy a mindenkori helyzethez igazítani.

Hosszú kés június 21. – július 22.

Nem szeretsz előtérbe kerülni, a mindennapi munka embere vagy éppen úgy mint a hosszú kés, amely a hétköznapi munka eszköze. Elsősorban a családod megélhetését igyekszel biztosítani még a legnehezebb helyzetekben is. Szakmai tudásodat folyamatosan fejleszted, egészen a kiváló szintig, ezáltal olyan tudásra és tapasztalatra teszel szert, hogy akár önálló vállalkozásba is foghatsz.

Kard július 23. – augusztus 21.

Egyenes, nyílt ember vagy, aki szemtől-szemben szereti megvédeni érdekeit. Távol áll tőled az alattomos támadási szándék. Szomjazod a dicsőséget, mindig a társaság középpontjában érzed jól magad. Ahhoz, hogy megvédd magad másokkal szemben, nagy tudásra van szükséged, éppen úgy mint a kardforgatáshoz.

Kés augusztus 22. – szeptember 23.

Az egyszerű megoldások embere vagy, nem szereted a bonyolult helyzeteket annak ellenére sem, hogy széleskörű tudásoddal a legbonyolultabb helyzeteket is képes vagy átlátni. Érdeklődési köröd megegyezik érdekeiddel. Képességeid alapján bármilyen vitában képes vagy ellenfeleidet apró részekre szedni. Ha vita közben rájössz arra, hogy már a téma nem esik egybe érdekeiddel az egész ügyet azonnal ejted. Visszavonulót fújsz, bezáródsz mint egy bicska.

Lánc szeptember 24. – október 23.

A Lánc a pénz és az értékek szimbóluma. Megrendíthetetlen akaratú ember vagy, terveidet tűzön-vízen keresztül viszed. Jó tárgyaló készséggel rendelkezel, döntéseidben a másik fél érveit, véleményét is meghallgatod, figyelembe veszed, ezáltal elhárítod magadtól a fölösleges vitákat. Saját igazadat határozott, kemény módon véded a végsőkig harcolva, de nem sértő módon.

Arab tőr október 24. – november 22.

Az arab tőr minden körülmények között áttöri a páncélt. A te ellenségednek lenni nagyon veszélyes lehet, mert tekintet nélkül mindent elsöpörsz az utadból, ellenfeleidet igyekszel megsemmisíteni. Semmilyen sértést nem tűrsz el, bosszúd kíméletlen. Bosszúálló vagy! A ravaszkodás éltet, kerülöd a nyilvánosságot, szereted, ha az adrenalin szinted megugrik.

Íj november 23. – december 21.

Gyors felfogással áldott meg a természet. Távlatokban gondolkodó ember vagy. Okos, éles látású, képes a változtatásokra. Gondolataid azonnal a lényegre törnek. Hétköznapi tevékenységed azonban lényegesen rosszabb, mert sok esetben meggondolatlanul cselekszel. Gyakran fölösleges kockázatot vállalsz, az eredmény legkisebb esélye nélkül. Nem esel kétségbe, ha veszítesz, nem csinálsz belőle ügyet, ezért szerencsésnek is mondhatod magad. Hamar túlteszed magad a vereségen. Az Íj jegyében születettek alkalmasak távoli célok eléréseire is.

Lándzsa december22. – január 20.

A Lándzsajegyben született ember kemény és őszinte. Megállapításaid, véleményeid mindig célba találnak. Kerülöd a harcot, mert attól félsz, hogy elveszíted a tekintélyed. A vitatkozást értelmetlennek tartod, mert szerinted nem vezetnek megoldáshoz, ezért felesleges is. Ha vitába keveredsz, vagy érdekeidért harcolni kényszerülsz, akkor ellentmondást nem tűrően lépsz fel, így legtöbb esetben megőrzöd a tekintélyed.

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 1031 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. május 01., hétfő 06:43

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.