A hét melyik napján születtél? Ha ezt tudod, sok mindenre választ kapsz! Kiemelt

Írta: Tóth Erika 2017. október 13., péntek 06:08
Értékelés:
(0 szavazat)

Megtudhatod, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezel az elemzés alapján és vajon ezek a személyiségjegyek valóban megtalálhatók-e benned. Döntsd el magad! A kiszemelt párod születésének napjából megtudhatod, hogy mi a legfontosabb számára a kapcsolatotokban. A sorsunk előre meg van írva a csillagokban, így van ez a szerelemmel is. A születésünk napja befolyásolja, hogy mikor találkozunk vele. 

HÉTFŐ

Legfőbb tulajdonság: A hétfőn születettek nem igazán harcias típusúak, mindig meghallgatják mások véleményét, de megmaradnak a saját elképzelésük mellett, amely legtöbb esetben meg is valósul. Kitartó, szívós, dolgos, sosem adja fel típus.

Legfontosabb a hétfőn született férfinak: Elsősorban a család, nem egy bulizós típus, hűséges és ezt elvárja a párjától is. Legfontosabb számára a harmónia, a családi béke.

Szerelem: A hétfőn születettek valószínű, hogy kora gyermekkoruk óta ismerik majdani párjukat. Mindig is ott volt az életükben, de nem gondoltak rá, hogy szerelem lesz belőle. Jó lesz, ha nyitott szemmel jársz, mert rád köszönhet a szerelem.

KEDD

Legfőbb tulajdonság: Kiváló a beleélő és beleérző képességed. Toleráns és megértő vagy másokkal szemben. Mindig azt mondod, amit mások hallani szeretnének, így elnyerheted az emberek szimpátiáját. Jó tulajdonság, hogy ezt a képességedet nem arra használod, hogy másokat irányítgass, inkább vigasztalsz és együttérzést mutatsz, biztosítod a segítőkészségedről az arra rászorulót.

Legfontosabb a kedden született férfinak: A kaland és az izgalmas élet. A partnerét véletlenszerűen választja. Minden buliban, heccben benne van. Nem egy aggódó típus, inkább a „majd lesz valahogy” típushoz tartozik. Nem gondol a holnapra. Hasonló habitusú társat ha talál, nem akarja elengedni, mert vele tud igazán szárnyalni és élni.

Szerelem: A kedden született a munkája során találja meg a szerelmét, élete párját. Nem biztos, hogy munkatárs, lehet egy munkahelyi összejövetel vagy szakmai konferencia, munkával kapcsolatos utazás stb. A munkahelyen azonban vigyázz, mert egy félresikerült közeledés akár a karrieredet is derékba törheti. Csak ha biztos vagy abban, hogy megtaláltad lelki társadat, akkor kezdj bele egy kapcsolatba.

SZERDA

Legfőbb tulajdonság: a kreativitás. Sok olyan ötleted van, ami másoknak az eszébe sem jutna. Művész típusú vagy, nem biztos, hogy a szó szoros értelmében, de kreativitás képességét a legtöbben az otthon szépítésében, barkácsolásban esetleg a konyhában is bizonyítják.

Legfontosabb a szerdán született férfinak: Szeretik megjátszani magukat, hogy ők bármire képesek, még is örülnek a törődésnek és ha érzik a szeretetet. Bármit tesznek értük teljesen elérzékenyülnek tőle és hálásak érte. Keresik a gondoskodó nőt, akit ők is kényeztethetnek. Azt sem bánják, ha a nő kezében van a gyeplő a pénzügyek és a háztartás vezetésében főleg, ha jól is csinálják.

Szerelem: Közös érdeklődés kapcsolhatja össze a szerdán született személyt a párjával, akivel akár az életét is összekötheti. Valószínű, hogy a találkozás véletlenszerű lesz, ahol megismerkedtek. A beszélgetés során derülhet ki mi a közös szenvedélyetek. Nem fontos, hogy mivel foglalkozol, az a lényeg, hogy szeresd. A szenvedély fogja az életedbe hozni az újabb szenvedélyt.

CSÜTÖRTÖK

Legfőbb tulajdonság: az önzetlen segítőkészség. Az önzetlenség a legjobb tulajdonságod. Mindenkin szívesen segítesz viszonzás nélkül, ha azt látod, hogy szüksége van rá. Nehezen viseled mások szenvedését, nélkülözését, ezért, ha neked megadatik, hogy jó létben élj, nem tudod élvezni, ha a környezetedben valaki nélkülöz, hiányt szenved valamiben. Ahol tudsz segítesz, még sem vagy mártír típus, mert ez számodra örömet, boldogságot jelent.

Legfontosabb a csütörtökön született férfinak: Az érzékiség és a szexualitás rendkívül fontos számukra. Igyekeznek a szenvedélyt megtartani a hétköznapokban is. Gondoskodó és gyengéd. Ha megszűnik ez az érzékiség a kapcsolatot terhesnek érzi.

Szerelem: Nyitott vagy az újra, az újdonságra. Szívesen ismerkedsz interneten, társkeresőn, ahol úgy reméled, hogy megtalálod a párodat. Kiváló lehetőség számodra a szingliknek szervezett párkereső programok, mint például a Randi Másképp programjai vagy más szervezett kapcsolatteremtő programok. Az ismeretlenekkel való randizásnak azonban vannak veszélyei is, ezt ne hagyd figyelmen kívül. Légy megfontolt, körültekintő és óvatos, de maradj nyitott, mert így találhat rád a szerelem. Lehet, hogy az igazi.

PÉNTEK

Legfőbb tulajdonság: a kiváló humorérzék. Jókedved, vidámságod, sziporkázó humorod vonzza az embereket. Nem igazán szeretsz beszélni, de amit mondasz, az mosolyra késztet másokat. Jó a csapatösszetartó képességed, a konfliktus helyzetekben is helytállsz és oldod a kellemetlen szituáció adta feszültséget.

Legfontosabb a pénteken született férfinak: Jókedvű, szereti a vidámságot. Abban a kapcsolatban érzi jól magát, ahol ebben a vidám, vicces, oldott hangulatban a partnere is jól érzi magát. A nehézségekkel is viccel és humorral próbál megbirkózni. Mindig mindenben a jót keresi. Észjárása gyors, alig lehet követni, de a sziporkázó gondolatait aki követni tudja és nem marad le tőle, partnerére talál benne.

Szerelem: Buli, diszkó, szórakozás, tánc hozhatja el a szerelmed. Megérzed, ha nem csak flörtről van szó. A flört elején talán nem is tudod, hogy lesz-e folytatás, beléphet azonban az életedbe a párod. A szerelmed egy buliban találhatod meg, amely bárhol lehet. Születésnap, munkahelyi buli, rendezvény, lánybúcsúztató, vagy bármi. Figyelj, mert lehet, hogy a párod is éppen ott szórakozik.

SZOMBAT

Legfőbb tulajdonság: a kitartás és aktivitás. A szombaton születettekben nagy energia feszül. Olyan vagy, mintha sosem fáradnál el. Állandóan tevékenykedsz, nem bírod a semmittevést. Sok dologra vagy képes figyelni egyszerre. Ha fáradt vagy sem mutatod, állandóan pezsegsz, így a környezetedre frissítőleg hatsz.

Legfontosabb a szombaton született férfinak: szereti a közelséget, meghittséget az intim kapcsolataiban. Szeretnek beszélgetni, szívesen elmondják még a féltett titkaikat, érzelmeiket is. Fontos számukra, hogy a kiválasztott társsal mindenről lehessen eszmecserét folytatni. Annak örülnek, ha meghallgatják őket, de legalább ilyen fontos, hogy a partnerének legyen önálló véleménye a témáról.

Szerelem: Baráti körben találod meg az igazit, akivel a kapcsolatod szorossá válhat. Talán egy barátod barátja, rokona lesz az akivel találkozol és beleszeretsz.

VASÁRNAP

Legfőbb tulajdonság: a megfontoltság, bölcsesség. Bármi történik veled, mindenből tanulsz, leszűröd a tanulságot és gyűjtöd a tapasztalatokat. Minden helyzetben megfontolt döntést hozol, persze előtte gondosan értékelsz, átgondolsz mindent. Mindig szeretsz biztos lenni a döntéseidben. Mások is szívesen megfogadják a tanácsaidat és kikérik véleményedet.

Legfontosabb a vasárnap született férfinak: Szereti a kihívásokat. Újra és újra meg akarja hódítani a partnerét. Olyan párt választ, aki nehezen kiismerhető, akit igazán birtokolni nem tud, ezért mindig meg kell küzdenie érte. Lenyűgözi őket a párjuk intelligenciája, függetlenség iránti vágya, erős személyisége. Nehezen viselik, ha már nem kell kihívásokkal szembe nézni.

Szerelem: Nem könnyű, inkább kicsit bonyolult a párkapcsolatod kialakulása, mert valószínű, hogy a volt párod egyik barátja vagy rokona, jó ismerőse lesz az, akibe beleszeretsz, ez pedig konfliktusokhoz vezethet. Mielőtt arról döntenél, hogy elfogadod a közeledését, mindenképpen tisztázzátok az érzéseiteket, mert fontos, hogy úgy légy boldog, hogy másnak ne okozz fájdalmat. Legyél megfontolt és tapintatos, akkor megtalálod a boldogságot, szerelmet.

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 1356 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 13., péntek 07:37

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akiket bizonyos országokból kitiltottak

  A legnehezebb dolog a világon híresnek lenni. A hírességek gyakran még könyveket is írnak, hogy elmondják, milyen nehéz az életük.

  Bővebben
 • Szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

  Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne,

  Bővebben
 • Golden Globe a #MeToo jegyében

  Az idei Golden Globe ünnepség jóval több volt, mint egy nagyszerű filmes díjátadó a Hollywoodban elterjedt szexuális zaklatási botrány miatt.

  Bővebben
 • Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

  Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya /Arany Glóbusz/, Az ördög Pradát visel /Arany Glóbus-jelölés/), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora

  Bővebben
 • Ezek Meghan Markle újévi fogadalmai

  Meghan Markle számára 2018 élete egyik legjelentősebb éve lesz. Az amerikai színésznő feleségül megy Harry herceghez, ami által a világ

  Bővebben
 • Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel

  Amikor felkérték Matt Damont a Kicsinyítés című film főszerepére, gyanakodva sandított körül: a kamerákat kereste, mert azt hitte, át akarják

  Bővebben
 • Ezt kívánja a rajongóinak karácsonyra Király Viktor

  A népszerű énekes gőzerővel készül karácsonyi lemezbemutató koncertjére, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.