Szexélesztők

Írta: Rona Fire 2017. augusztus 01., kedd 09:37
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem baj, ha egyhangú a szex. Akkor, ha jó. Nekem is van olyan partnerem, akivel nagyjából egy éve járunk össze és együttléteink mindig ugyanazon forgatókönyv szerint zajlanak. És mégsem unalmas. Amikor meglátom, hogy hív, azonnal elönt az a jóleső érzés, ahogy eszembe jutnak a mozdulatai, ahogy hozzám ér, amiről beszélgetünk, amit az ágyban művel velem és a bizsergés instant.

Ha azonban mégis úgy érezzük, elkelne egy kis változatosság, akkor ne habozzunk megerőltetni a fantáziánkat és kipróbálni akár a legelképesztőbbnek tűnő ötleteket is. Persze, itt is él az a szabály, ami a szex bármelyik formájában, hogy mindkét fél lelje kedvét benne. Íme néhány dolog, amit én már kipróbáltam.

1. Légy egy kicsit őrült!

Anno, amikor épp működtetni akartam eddigi egyetlen normális kapcsolatomat, olyan pasim volt, aki elég hamar “ráunt” a szexre. Mivel őszintén beszélgettünk mindenféle szexuális vágyról, ezért elárulta nekem, hogy bár mindig vörös nőt választott barátnőnek, azért mégis olthatatlan gerjedelmet érez a szőkék iránt.

Nosza, erre fogtam magam, kerestem a neten egy üzletet, ahol parókát lehetett bérelni.

Kértem egy szép, hosszú, szőke, loknis póthajat és otthon aztán magamra öltöttem. Feltettem egy dögös sminket, vettem egy szexi baby dollt és egy elképesztően magassarkú papucsot. Aztán, amikor megérkezett délután, akkor már így vártam az ajtóban, egy teljesen más attitűddel, amit megszokott tőlem.

Visszafogott voltam, kicsit rideg, távolságtartó,

és bár az első percekben próbálta viccesre venni a figurát, miután látta, hogy nem esem ki a szerepből, így ő is belement a játékba. Nagyon mókás, szexi, újszerű, játékos tapasztalat volt mindkettőnk részére.

2. Cseréljetek szerepet!

Ezt nem úgy értem, hogy most akkor ő legyen a csaj és te a pasi, bááááár azoknak, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a témában ez sem kivitelezhetetlen.

Inkább arra gondoltam, hogy cseréljétek fel a dominancia állapotát.

Ha eddig a pasi volt az uralkodó az ágyban, vagy a határozottabb, és többnyire ő irányított, akkor próbáljátok ki azt, milyen, amikor csak hagyja magát, amikor engedi a lánynak átvenni az irányítást és a lány kiélhet rajta olyasmiket, amit azelőtt nem gondolt volna. Ez lehet egy kötéllel az ágy végéhez kötés, de lehet akár egy olyan póz is, amiben még sohasem csináltátok. Ha pedig a nő volt eddig az, aki meghatározta a szex ütemét, akkor csak dőljön hátra és mondja azt, tégy velem, amit akarsz!

A legtöbb pasinak ez egyből beindítja a fantáziáját

és biztos, hogy olyan élményekkel, új tapasztalatokkal gazdagodtok, amihez máskor is kedvet fogtok kapni.

3. Nem félünk a szexshoptól!

Mert egyáltalán nem ciki elmenni! Réges-régen volt nekem egy férjem, aki nagyon kezdőnek bizonyult az ágyban. Amikor már megtanítottam neki az alap dolgokat, akkor felébresztettem természetes kíváncsiságát.

Mi nem voltunk szégyenlősek, elmentünk együtt egy boltba és kedvünkre válogattunk.

Egy ilyen helyen egyáltalán nincs arról szó, hogy nevetségesek lennénk, az eladók eleve arra vannak kiképezve, hogy segítőkészek és tapasztaltak legyenek. Nyugodtan nézzetek körül, próbáljatok találni olyasmit, ami mind a kettőtöknek tetszik. A legtöbb ember azért vihog az ilyen tárgyakon, mert fogalma sincs, mire valók, megkérdezni pedig ciki. Nos, egyáltalán nem az! Nekik ez a dolguk és nem fognak sem hülyének, sem perverznek nézni.

Persze, azt is megtehetitek, hogy a neten keresgéltek, otthon, édes kettesben és házhoz rendelitek a kéjt.

Ennek annyi hátránya van, hogy előtte nem tudjátok kézbe venni, nem lehet eldönteni, hogy tényleg tetszik-e nektek.

4. Ki az ágyból!

Az ember hajlamos arra, hogy egy idő után elkényelmesedjen és azt mondja, szexelni ágyban, párnák közt a legjobb. Ezt nem is vitatom, de amikor azt az ágyat már sikerült “belakni” és már mindenféleképp csináltuk rajta, akkor sorba vehetjük a lakás egyéb bútorait is. Manapság már lehet kapni

külön erre a célra kifejlesztett szexbútorokat, amik a tökéletes élvezet okozására lettek megalkotva.

Azonban én még ennél is tovább mennék. Mindig lesznek olyan helyszínek, ahol az embert izgalommal tölti el ha lezavarhat egy gyors menetet. Én kedvelem azt, hogy amikor kívánós leszek, akkor ne azt kelljen figyelnem, hogy épp hol vagyok, aki velem van legyen abban partner, hogy megoldjuk, mégha egy kicsit fura is a helyzet.

Így lett élményem étterem hátsó helyiségében, kocsiban, parkban, liftben, toronyház tetején, szaunában.

Ami eddig még kimaradt, de nagyon jó lenne, az repülőgépen. Csatlakozni a “high mile” klubhoz. Persze, nem az a lényeg, hogy mások rajtunk csámcsogjanak, itt is lehet adni a diszkrécióra, az izgalmat az hozza meg, hogy bármikor lebukhatunk, ránk nyithatnak, vagy bármilyen váratlan esemény történhet. Arra is számítsunk, hogy ezek nem órákig tartó menetek lesznek, vagyis,

ha a lány nem tud normális esetben öt perc alatt elélvezni, akkor próbáljon arra koncentrálni hogy ez egy új, dögös élmény

és ne azzal legyen elfoglalva, hogy úgysem fog összejönni. Ha nincs is a végén esetleg orgazmus, akkor is lehet egy izgalmas emlék és csak ismétlés kérdése hogy ebben is gyakorlottak legyünk.

5. Legyél filmsztár!

Biztosan mindannyiunknak van olyan élménye, akár filmen, akár könyvben, amire úgy gondol vissza, de jó lenne, ha velem is megtörténhetne. Nekem rengeteg van, pl a 9 és fél hét klasszikus, bekötött szemmel etetős jelenete, vagy amikor a lány négykézláb sétál a szőnyegen, egydollárosokat szedegetve a pasi pedig pálcával ösztökéli. Aztán a Pretty Womanből, amikor a férfi elalszik és a lány először csókolja szájon, vagy épp a Mr. and Mrs. Smith házszétlövős jelenete, amikor a golyók elfogytával egymásnak esnek.

Bármelyik jelenet, ami izgalmas, vagy megmozgatja a fantáziánkat, egy kis szervezéssel szerintem simán kivitelezhető.

Beszéljük meg a társunkkal, hogy mi az ő szerepe és mi a sajátunk. A legfontosabb, hogy ne törekedjünk tökéletességre, hiszen pontosan úgy nem fog megvalósulni, mint a filmen, találjuk meg a saját verziónkat az ötlet alapján. Ne görcsöljünk azon , hogy lemásoljuk, csak inspirációnak használjuk.

6. Elő a telefonnal!

Lehet, ez most kicsit furán hangzik, hogy ha együtt éltek, vagy házasok vagytok, vagy sok időt töltetek együtt és amúgy is minden nap beszéltek telefonon, de higgyétek el, van ebben is megfelelő izgalom. Nem mondom azt, hogy a telefonszex mindenkinek való, de úgy gondolom, egy próbát megér. És nem kell hozzá a világ másik végén lennetek,

elég ha a másik átmegy a másik szobába, vagy a kocsijában ül valahol a városban.

(Persze, olyan helyen ahol nem kopognak rá a rendőrök, ha esetleg előveszi a szerszámot. Pl egy parkban, vagy parkolóházban.) Fantáziáljatok, gerjedjetek be a másik hangjára. Sokszor nem is az számít, amit mond, nem kell tökéletesen, filmbelien szexinek lennie, elég ha meghalljátok a vágytól elfulladó hangját, ahogy kezd felizgulni, és biztos, hogy ez mindkét félre erőteljes hatást gyakorol majd.

Másrészt, telefonon néha sokkal könnyebb kimondani bizonyos dolgokat,

vágyakat, amiket a másik szeme előtt szégyellnétek. A telefon egy olyan közeg, ahol melletted van, de mégis egy másik dimenzióban és ez könnyebbé teszi a dolgokat. Játszadozzatok egymással, sutyorogjatok, izgassátok a másikat miközben magatokat simogatjátok.

Azt hiszem, sikerült néhány, néhol talán meglepő, ötletet adni. Mivel én nagyon szeretem a szexuális változatosságot, ezért folyamatosan keresek olyasmit, ami új, izgalmas tapasztalat lehet a számomra is. Alapvetően azt gondolom, a szex a legjobb játék a világon, teljesen mindegy, hányan játsszuk, a lényeg, hogy minden résztvevő jól érezze magát benne! Jó próbálgatást!

Rona Fire regénye, a Switch a BOOK24 oldalán is elérhető!

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 691 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. augusztus 01., kedd 09:59

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akiket bizonyos országokból kitiltottak

  A legnehezebb dolog a világon híresnek lenni. A hírességek gyakran még könyveket is írnak, hogy elmondják, milyen nehéz az életük.

  Bővebben
 • Szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

  Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne,

  Bővebben
 • Golden Globe a #MeToo jegyében

  Az idei Golden Globe ünnepség jóval több volt, mint egy nagyszerű filmes díjátadó a Hollywoodban elterjedt szexuális zaklatási botrány miatt.

  Bővebben
 • Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

  Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya /Arany Glóbusz/, Az ördög Pradát visel /Arany Glóbus-jelölés/), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora

  Bővebben
 • Ezek Meghan Markle újévi fogadalmai

  Meghan Markle számára 2018 élete egyik legjelentősebb éve lesz. Az amerikai színésznő feleségül megy Harry herceghez, ami által a világ

  Bővebben
 • Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel

  Amikor felkérték Matt Damont a Kicsinyítés című film főszerepére, gyanakodva sandított körül: a kamerákat kereste, mert azt hitte, át akarják

  Bővebben
 • Ezt kívánja a rajongóinak karácsonyra Király Viktor

  A népszerű énekes gőzerővel készül karácsonyi lemezbemutató koncertjére, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Életkor

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.