Boldogtalan szeretők 7. rész

Írta: Rona Fire 2017. augusztus 28., hétfő 07:44
Értékelés:
(0 szavazat)

Tilosban járni izgalmas, de bűnben élni nap mint nap – ez felemészti az embert. Pálma és Simon nem volt képes elszakadni többé egymástól pedig tisztában voltak a játék veszélyességével. Reggel hét óra volt és Pálma ahogy mostanában mindig, mosolyogva ébredt.

Bár éjszakára mindig lenémította a telefonját tudta, hogy Simon jó reggelt üzenete ott várja már. Izgalom hullámzott végig a testén és örült annak, hogy Frigyes mindig is hamarabb kelt, mint ő. Magához húzta a készüléket, mintha Simont ölelné vele, és már nyitotta is meg az üzenőfelületet.

“-Jó reggelt kicsim.” – csak ennyi volt, de ettől az asszonyban táncra keltek a pillangók és a szíve azonnal hevesebben kezdett dobogni. Elégedett macskavigyorral dőlt hátra az ágyon és hunyta le a szemét. Aztán három másodperc múlva riadtan felült.
“Ez nem lehet!” – bosszúsan nézett körbe, vajon ki mást hibáztathatna, mint saját magát. De a szoba üres volt, csak a konyhából hallatszott fel Frigyes ügyködése a kávéfőzővel.
- Nem lehetek ekkora marha! – ismételte meg Pálma hangosan is, ami az előbb az eszébe jutott. – Még csak alig két hete ismerem. Normális vagyok én? – folytatta tovább a monológot. Kikászálódott az ágyból és a fürdőszoba tükrében kezdte bámulni magát. A szeme csillogott, a szája önkéntelenül mosolyra húzódott, ahogy meglátta azt a kis horzsolást, amit Simon fogai hagytak a kulcscsontján. Még a testtartása is megváltozott, mióta rendszeres, és ami a lényeg, kielégítő szexben volt része. De…. és itt megint elakadt. Fürkészőn nézett saját szemébe és várta, hogy valami isteni szikra magyarázatot adjon.
- Hogy szerethettem bele? – faggatta vádlón a tükörképét, ám az sajnos nem válaszolt. Bosszúsan fintorgott egyet és a rémület keltette szavakat megpróbálta kiverni a fejéből. Gyorsan lezuhanyozott, bár közben azt érezte, minden egyes csepp azt dörömböli a bőrén “sze-re- ted”. Magára kapott egyet a számtalan kosztümje közül és már viharzott is le a konyhába, hogy az ábrándok helyett a valósággal foglalkozzon. Neki van egy férje, Frigyes, aki minden másban annyira jól megfelel. Most is vidám, huncut tekintettel és egy csésze forró kávéval várja, hozzá kikapja a sütőből a meleg zsömléket és Pálma felé tolja a vajas tálkát.
“Semmi okom elégedetlenkedni!” – rója meg magát hangtalan, miközben a férjére mosolyog. Aztán, alig néhány elropogtatott falat után döntésre jut. Odalép Frigyeshez, átöleli és a fülébe súgja. -Szeretlek! – majd hátat fordít, kicsit zavartan és az ajtó felé indul. A férje azonban visszarántja, szorosan megöleli és szintén a fülébe súgva válaszol. -Mindennél jobban ezen a földön! – majd megcsókolja a nejét és egy fenékre legyintéssel útjára bocsátja. Pálma arca ég, ahogy kilép a hűvös reggelbe.
“Ő a férjem, az egyetlen, akinek ezt a szót mondani szoktam. És ez maradjon is így!” – győzködi magát, amikor csipogni kezd a telefonja ő pedig izgatottan rezzen össze.
“Az én drágám!” – kiált fel magában és reszketeg ujjakkal nyomkodja a telefon gombjait.
“Háromnegyed 8 a parkban, a tónál. Akkor még időben beérünk mind a ketten dolgozni. Csók. S.”
“Ott leszek.” – pötyögi be, aztán már rohan is.

A parkon áthaladó sétányon szokott Simon minden reggel kocogni, ami a cukrászda közelében csatlakozik bele a város úthálózatába. Így csak be kell mennie, lezuhanyozni és máris kezdődhet a nap. Simon alsónadrágban áll a fürdőben és az üzenetet küldi. Tudja, hogy otthonról nagyjából negyed óra alatt oda is ér. Magára kap egy melegítőt, egy kapucnis felsőt és a zsebébe rejti a telefont. Amikor leér a konyhába, ahol Anita egy ásványvizes üveget nyújt felé és csókra csücsöríti az ajkát váratlanul rezegni kezd a combjánál a készülék. Lélekjelenléte megmenti, először ad a feleségének egy csókot, megköszöni a vizet és csak utána nyúl a telefonért.
- Ki az ilyen korán reggel? – kérdezi Anita mosolyogva.
- Semmi fontos – mondja rezignáltan Simon, de már nagyon szeretne kívül lenni az ajtón. – Ebédre jövök édes, addig fess valami szépet! – csókolja meg még egyszer a feleségét, aztán már kis is lép a kicsit csípős reggelbe. Gyors tempóra kapcsol, aztán, amikor eltávolodott már eléggé a háztól, akkor gyorsan kortyol néhányat az üvegből.
“Mégsem csókolhatom meg úgy a szeretőmet, hogy előtte a nejemnek adtam búcsúcsókot” – morogja magában, miközben zihálni kezd. Ekkor kapcsol, hogy randija lesz, így visszavesz a tempóból. Tuti, hogy oda fog érni időben, viszont nincs annál illúziórombolóbb, mint egy izzadt testet simogatni. Ezért a végén már majdnem, hogy csak sétál. A szíve normális tempóra vált, majd hirtelen össze-vissza kezd kalimpálni, mikor megpillantja Pálmát. Annyira hosszú volt ez az éjszaka az asszony nélkül. Az otthoni megszokott mederbe beleszivárgott az izgalom, amit Pálma jelenléte okozott az életében. Tudta, hogy veszélyes a játék, mégsem akarta egyetlen pillanatától sem megfosztani magukat. Három hatalmas lépéssel átszelte a még köztük lévő távolságot és rögtön lecsapott a nő szájára. Behúzta egy fa mögé és csókolta kifulladásig. Pálma sem bírt magával, olyan szorosan tapadt a férfihez, mintha örökre így akarna maradni vele.

- Jó reggelt édesem! – mondta vigyorogva Pálma, amikor egy pillanatra szünetet tartottak a csókolózásban.
- Neked is kicsim – reagált Simon azonnal, aztán kézen fogta és elbújtak egy közeli domb mögé.
Most nem volt idő elmenni a házikóig, de vigyázni kellett Pálma ruhájára is, hiszen nem öltözhet már át. Az asszony cseppet sem volt szívbajos, sokkal merészebbnek érezte magát mióta Simonnal randiztak. Gyorsan kilépett a nadrágjából és a szikla falára dobta, majd háttal ő is nekitámaszkodott. Kis terpeszben állt meg a férfi előtt, akinek dudorodó melegítője elárulta, hogy nem visel alsónadrágot. Ahogy bámulta a combfixes, magassarkúban villogó Pálmát, fájdalmasan kemény merevedése támadt. Az asszony most begörbített ujjakkal húzta magához.
- Gyere és szeress végre! – nyögte mohón, aztán a lábával átkarolta Simon derekát, aki nem tiltakozott. Tette, amit kértek tőle. Az ujjai félretolták a csipkebugyit és becsúsztak a mostanra már ismerős járatba. Innentől megszűnt a világ, nem érdekelte őket, ki kukkol, egymással voltak elfoglalva. Pálma közben a férfi szerszámát markolta meg, kirántotta a nadrágból és erősen marokra fogva izgatni kezdte. Simon ettől totál begőzölt, ráfogott Pálma kezére, együtt húzták le a bőrt a szerszáma tövére és tartották ott, beirányítva a nő nyílásába. Mikor végre tövig bent volt, akkor ujjaik összekulcsolódtak és támasztékot kerestek a durva sziklán, hogy Simon mozogni kezdhessen. -Annyira akarlak! – szuszogta bele a nő fülébe, akinek ettől a két szótól remegni kezdtek a lábai. Sistergett közöttük a levegő, Simon erőteljes mozdulatokkal kínozta Pálmát és saját magát is.
“Csak még egy kicsit, csak még egy kicsit” – hergelte magát közben, mert azt akarta, hogy a nőnek is jó legyen. Nem csak a biológiai szükségleteit elégítette ki amikor együtt voltak, de imádta nézni, ahogy elélvez a keze alatt, vagy a farkától Pálma. Ütemesen mozogtak tovább, egymás hajába markolva és egy szenvedélyes csókban összeforrva végül mind a ketten elélveztek. Mégsem rohantak tovább. Addig simogatták egymást, míg le nem nyugodtak mind a ketten. Simon akkor kicsúszott a nőből, Pálma megtörölte magát, aztán visszabújt a nadrágjába és eligazgatta a felsőjét. Kézen fogták egymást, úgy sétáltak vissza az útra, ahol még mindig nem nagyon járt senki. Simon még egyszer, utoljára, megcsókolta Pálmát.

- Jó munkát kicsim! – suttogta a szájába két csók között.
- Neked is édesem! – felelte hasonlóképp Pálma. Nehezen, de végül elengedték egymást és többször vissza-visszanézve, mosolyogva indultak dolgukra. Most már elkezdődhet a nap!

Rona Fire regénye, a Switch, a BOOK24 oldalán is elérhető!

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 829 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. augusztus 28., hétfő 07:56

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akiket bizonyos országokból kitiltottak

  A legnehezebb dolog a világon híresnek lenni. A hírességek gyakran még könyveket is írnak, hogy elmondják, milyen nehéz az életük.

  Bővebben
 • Szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

  Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne,

  Bővebben
 • Golden Globe a #MeToo jegyében

  Az idei Golden Globe ünnepség jóval több volt, mint egy nagyszerű filmes díjátadó a Hollywoodban elterjedt szexuális zaklatási botrány miatt.

  Bővebben
 • Begorombult az Arany Glóbusz-díjas színésznő

  Agresszív lépéseket tesz Emily Blunt (Gideon lánya /Arany Glóbusz/, Az ördög Pradát visel /Arany Glóbus-jelölés/), hogy Hollywoodban a nők ugyanakkora

  Bővebben
 • Ezek Meghan Markle újévi fogadalmai

  Meghan Markle számára 2018 élete egyik legjelentősebb éve lesz. Az amerikai színésznő feleségül megy Harry herceghez, ami által a világ

  Bővebben
 • Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel

  Amikor felkérték Matt Damont a Kicsinyítés című film főszerepére, gyanakodva sandított körül: a kamerákat kereste, mert azt hitte, át akarják

  Bővebben
 • Ezt kívánja a rajongóinak karácsonyra Király Viktor

  A népszerű énekes gőzerővel készül karácsonyi lemezbemutató koncertjére, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Életkor

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.