Boldogtalan szeretők 4. rész

Írta: Rona Fire 2017. július 24., hétfő 10:20
Értékelés:
(0 szavazat)

Másnap reggel Pálma olyan korán ébredt, hogy még alig pirkadt. Sosem volt híve a hajnali csicsergésnek, de most annyira izgatott volt, hogy képtelen lett volna egyetlen perccel tovább maradni az ágyban.

Nyitott szemmel feküdt a hatalmas ágyon, bámulta a plafont, ahol, mint egy kivetítőn jelentek meg az előző éjszaka mozzanatai. Már a gondolatra is nedves lett. Eszébe jutott milyen érzés volt, amikor Simon, ez a totál idegen pasas, úgy simogatta, hogy Frigyes, a férje sohasem. Vagy szimplán csak a kémia? Egy olyan – tudattalan – területét támadták meg, ahol nem volt felkészülve a védekezésre? És akkor most mi lesz? A logika szerint a pasinak ennyivel simán be kellett volna érnie, hiszen szégyentelenül, gátlások nélkül adta oda magát neki. De valahogy úgy érezte, lesz még folytatás. Bármilyen félelmetesen is hangzott. Mert mi sem könnyebb annál, mint egy közhelyes, egyéjszakás kalandot megélni, egy üzleti úton, ahogy a többiek csinálják. Ha ennyi lenne, akkor maximum egy cuki történet lenne, egy izgi sztori, amit legközelebbi barátnőivel megosztana, aztán, miután jól kiélvezkedték minden pillanatát, feledésbe merülne. Ő pedig továbbra is odaadó felesége lenne Frigyesnek.

Mégis, tudta, hogy nem ez fog történni. Hogy is szokták mondani? A zsigereiben érezte. Erről megint visszakalandozott arra, milyen szenvedélyes és határozott volt Simon csókja. Ahogy végül kibontotta a melltartóból és a melleit kezdte csókolgatni, aztán lejjebb csúsztak az ujjai. Pálma nem bírta tovább, ahogy a képek váltogatták egymást a plafonra vetítve a keze elindult felfedező útjára. Amikor az öléhez ért döbbenten vette tudomásul, hogy a csiklója már készen áll és nedves, duzzadt. A másik kezével a melléhez nyúlt, belemarkolt és közben apró, gyors mozdulatokkal masszírozta a csiklóját. A képek továbbra is váltogatták egymást lehunyt szeme előtt, lassan filmmé álltak össze. Nem kellett hosszú idő, megfeszült, felnyögött csöndesen, és néhány jóleső rándulás után elélvezett. Persze, ez messze nem volt olyan kielégítő, mint a tegnapi villámszex Simonnal, ahol úgy érezte, rájuk szakad a föld és az ég, de tűzoltásnak megteszi.

Felkelt, már épp csomagolt, amikor kopogtak az ajtaján. Összerezzent, a pulzusa azonnal felgyorsult, izgatottan ugrott az ajtóhoz. Mély levegőt kellett vennie és jól palástolni a csalódottságot, ami elborította, amikor Mr. Dobost pillantotta meg Simon helyett.

- Kisasszony hogy érzi magát? – érdeklődött udvariasan a főnöke.
- Köszönöm, uram, már sokkal jobban. Az alvás segített. – hajtotta le a fejét.
- Ma már nincs semmi dolgom, arra gondoltam, esetleg szívesen ebédelne valahol, a szállodán kívül.

Pálma gyanakodva nézett fel, de csak kedves törődést látott a főnöke arcán. Semmi nyoma nem volt annak a mohóságnak, amit Simonén látott.
- Nem tudom… – Abban reménykedett, még összefuthat a férfivel indulás előtt.
- Nézze, szeretném valahogy meghálálni, hogy olyan jól játszotta a szerepét ezen a hétvégén. Kérem, fogadja el. – Erre már nem lehetett mit mondani.
- Rendben – egyezett bele.
“Ki kell vernem Simont a fejemből!” szidta közben Pálma magát. Nevetségesnek érezte, hogy úgy odavan valakiért, akivel csak annyi történt, hogy a karjaiba vetette magát.
– Tíz perc és elkészülök – mosolygott kedvesen a főnökére.
- A hallban várom – válaszolta Mr. Dobos, majd hátat fordított Pálmának. Becsukta az ajtót, nekidőlt és kifújta magát. Még egyszer megrázta a fejét, hogy messzire űzze az újra feltámadó kéjes emlékeket, aztán magára kapott egy csinos, de nem szexis öltözéket. Most már csak az hiányzott volna ehhez a hétvégéhez, ha Mr. Dobos esetleg félreérti a viselkedését. Nem kell több bonyodalom.

Nem sokkal később egy hangulatos, barátságos étteremben ücsörögtek. Pálma meglepően jól érezte magát. Azok után, amit a szállodai partikon tapasztalt ebben a két napban, azt hitte, hogy a főnöke valami puccosabb helyre viszi majd, ahol feszengenie kell, de ez a szuper kis olasz étterem meleg hangulatú volt, az étlap pedig kifejezetten csábító. Töltött pizzát kért, amit aztán kézzel falatozott. Hozzá finom vörösbort ittak. A főnöke értelmesen, figyelmesen beszélgetett vele, nem tűnt lenézőnek, mint néha, amikor mások előtt játszotta a szerepét. Pálma épp elmosolyodott valamin, amikor nyílt az ajtó és az ő torkán megakadt a falat. Gyorsan leöblítette egy korty borral. Simon lépett be az ajtón, egy magas, vékony, fekete, hosszú hajú csajjal. Fogták egymás kezét és amikor a pincér eléjük sietett Pálma azon imádkozott, hogy ne a közelükbe ültesse őket. Nos, nem volt ilyen szerencséjük. Két asztallal odébb kaptak helyet és Simon már a borrendelésnél kiszúrta Pálmát.

Egy pillanatra elsötétült a tekintete, aztán, a felhők eltűntek és udvariasan megrendelte az italt és az ennivalót. A csaj átnyúlt az asztal fölött, megfogta a férfi kezét, aztán odahajolt és megcsókolta. Pálma lesütötte a szemét. Rögtön érezte kettejük viselkedéséből, hogy ez nem csak egy friss románc. Nem a vasárnap esti kalandja a férfinek. Tuti, hogy ez a – mellesleg gyönyörű – nő Simonhoz tartozik már egy ideje. Nem bírta tovább nézni őket, ezért elnézést kérve a főnökétől a mosdóba távozott. Egy kis hideg vizet locsolt az arcába óvatosan, hogy a sminkje ne kenődjön el, aztán csak támaszkodott a mosdónak és bámulta a tükörképét. Feslettnek, bűnösnek érezte magát. Nem csak Frigyes miatt, aki otthon vágyakozott utána magánytól telve, de amiatt a másik nő miatt is. Vajon van róla bármi fogalma? Vagy ez amolyan nyitott házasság, ahol ez is belefér? A legfurább, hogy nem tűntek boldogtalannak. Akkor meg miért? Dörömbölt a kérdés Pálma fejében. Nem akart túl sok időt távol lenni, nem akarta Mr. Dobost felbosszantani, így vett egy mély levegőt és kinyitotta a mosdó ajtaját.

Azonnal megragadta egy kéz és berántotta a mellettük lévő helyiségbe. A férfi toalettre. Nekinyomta a falnak és rögtön csókolta. Pálma minden ösztönös ellenkezése elolvadt megint, ahogy az ismerős nyelvet megérezte, amint szétfeszíti az ajkait. Simon közben a ruha alá csúsztatta a kezét és már Pálma mellét markolta.
- Nem bírtam tovább! Éreznem kellett téged! – nézett a fojtogató csók után esdeklőn a lányra.
- És a nő odakint? – Pálmának nem jutott eszébe ennél értelmesebb, de nem akart féltékenynek mutatkozni. Nevetséges lenne.
- Ő a feleségem – hajtotta le a fejét Simon. Elengedte Pálmát és védekezőn felemelte két tenyerét. Olyan bánatosan nézett, hogy az asszony minden másról elfeledkezett.
– Nézd, nem tudom, nem értem, mi ez az egész. Nagyon jól megvoltam Anitával, kellemes mederben csordogált az életem.
- De akkor miért? – Pálma most már dühös volt.
- Fogalmam sincs…. amikor megláttalak - pontosabban meghallottalak – ott a teraszon valami eltéphetetlen, ellenállhatatlan erő vonzott feléd. Akartalak az első pillanattól. Nem tudom mi ez, de nem akarom abbahagyni. Muszáj találkoznunk még! – azzal, mielőtt Pálma bármit is mondott volna, egy névjegyet csúsztatott a kezébe és kinyitotta az ajtót, majd eltűnt.

Pálma gyorsan lesimította a szoknyáját, a tükörbe pillantott és visszasietett a főnökéhez. Mr. Dobos udvariasan mosolygott rá ugyan még mindig, de látszott, hogy furcsállja Pálma viselkedését. Ő azonban nem magyarázott meg semmit. Tovább evett és próbált hétköznapi témákat találni, amiről beszélgethetnek. Akarva-akaratlan oda-odapillantott a másik asztalhoz, fogalma sem volt arról, mit kellene most tennie. Nemsokára indultak. Az ajtóban még egyszer Simonra pillantott, aki épp egyedül ült az asztalnál. Olyan esdeklően nézett rá, hogy Pálma legszívesebben odaszaladt volna, hogy megcsókolja újra. Ehelyett kilépett Mr. Dobos után a friss levegőre és elindultak vissza a szállodába. Vissza, a hétköznapi életükbe, ami hétfőtől folytatódik tovább, mintha mi sem történt volna. Vajon menni fog?

Rona Fire regénye, a Switch a BOOK24 oldalán elérhető!

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 315 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. július 24., hétfő 10:37

Tetszett a cikk? Köszönjük, ha megosztod!

Kultúr

 • 1
 • 2

Életmód

 • 1

Sors

 • A

  A "szűz királynő" szüzessége

  Erzsébet királynő különleges géneket örökölt. Nem csak uralkodásra, de szüleit tekintve, szerelemre is született, hiszen a világ egyik legizgalmasabb romantikus történetének gyümölcseként kódolva volt a nagy érzelmekre. Apja, VIII. Henrik, anyja Boleyn Anna volt, aki miatt Anglia királya nemcsak saját, de országa hivatalos vallását is Bővebben
 • 1

Kereső

Kövess minket

Videók

Rövid hírek

 • 10 celeb, akik idősebbek, mint gondolnád

  Hollywood tele van titkokkal. Elég, ha a nem régiben kirobbant szexuális zaklatás botrányra gondolunk, ami jó néhány olyan nagy nevet

  Bővebben
 • Melyik kedvenc hírességed lett 50 éves 2017-ben?

  A legtöbb embernek az 50. születésnap egy hatalmas fordulatot jelent az életében. Hiszen akárhogyan nézzük ez egy fél évszázad.

  Bővebben
 • 15 híresség, akik még viccesebbé tették a rajongói fotókat

  Azt mondják sosem kéne az ideáloddal találkoznod. A legtöbbször csalódnak az emberek, miután megtörténik a “nagy” találkozás, hiszen rájönnek, hogy

  Bővebben
 • Nyereményautója motiválta a Miss Balaton győztesét

  Rákos Lili fejére még augusztusban került fel a Miss Balaton koronája. A fiatal királynő most nyereményautóját is átvehette, ugyanis megszerezte

  Bővebben
 • Lilu saját websorozatával hódítja meg az online világot

  Lilu mindig is kereste az új kalandokat és kihívásokat. Szépségtippeket bemutató kisvideóit a Youtube-on láthatjuk november 9-től. Tévés fronton megannyi siker

  Bővebben
 • Ilyen volt a 2017-es MTV Europe Music Awards

  Egy pezsgő világváros, több ezer rajongó és Európa legrangosabb zenei díjátadója – óriási bulival ünnepelték a zeneipar legjobbjait vasárnap este

  Bővebben
 • 5 dolog, amit nem tudtál Hugh Hefnerről

  Hugh Hefner korszakalkotó tevékenysége nagy hatást gyakorolt az egész világra. Rengeteget tett hozzá, hogy megdőljenek a szexualitást övező tabuk, kiállt

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • Most népszerű

Facebook

Bulvár

 • 1
 • 2
 • 3

Szerelem

 • 1
 • 2
 • 3

Ezotéria

 • 1
 • 2
 • 3

Világ

 • 1
 • 2
 • 3

Gyerek

 • 1
 • 2
 • 3

Könyv

 • 1
 • 2
 • 3

Életkor

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Nőkorszak

Az általad kért lap felnőtt látogatóinknak szól.
Biztos, hogy meg szeretnéd nézni?

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.